Beste spilleautomater med hestetema

Slots, eller spilleautomater, finnes i alle mulige slags varianter, og tema i spillet kan være nesten hva som helst. Derfor finnes det også mange spill som hyller de majestetiske hestene, og de tre beste spillene med hester finner du her. Det er en ting som går igjennom i alle disse videoautomatene, og det er at spillets største gevinster gjerne kommer fra nettopp hestene. Dette er enda en grunn til å elske disse flotte dyrene!

Flying Horse

Spilleautomaten Flying Horse er et spill for oss som virkelig elsker hester. Her er det de som gir de aller største gevinstene, rett og slett fordi de to hestene er de beste symbolene i spillet. Den første hesten er et wild-symbol, og hvis den lander i en av de røde rutene vil hele tre av de fem hjulene forvandles til kun wild. Det hender også at du får disse hestene i to røde ruter på likt, og dette vil gi kun wild på alle hjul. Alle oss som har spilt spilleautomater vet hva dette betyr, og det er massive gevinster!

Store gevinster venter også fra de symbolene som heter Flying Horse. Disse er scatter-symboler, og tre av disse vil utløse 8 free spins. Her spiller du på store hjul, som alle har 9 symboler hver. Også her venter det hele hjul med wild-symboler dersom hesten lander på rødt. Nevnte vi forresten at det er hele 200 gevinstlinjer, og at det i tillegg til hesten også finnes andre wild-symboler, som kommer stablet og kan dekke hele hjulet?

Divine Fortune

Det er egentlig ikke hester som er hovedtema i dette spillet, men det aller beste symboler er en hest, så vi vil allikevel nevne spillet. Det er den hvite hesten som er spillets wild, og denne er også fallende, slik at du får re-spinn for hver gang du får den. Hvor mange re-spinn du får er vanskelig å si, siden dette skjer helt til får et spinn uten en hest. Hvis det lander en ny hest på en annen hest vil denne også ekspandere til å dekke hele det hjulet den er på, slik at du får enda flere re-spinn når den begynner å falle igjen. Ekspanderte hester kan du også vente deg i spillets free spins, da alle hester umiddelbart vil strekke seg til hele hjulet.

Det beste med at hesten faller er at du kan samle opp mange gullmynter med re-spinnene dine. Tre av disse utløser så jackpotspillet, og det er her de virkelig store gevinstene venter. Faktisk kan du vinne mange millioner kroner! I dette spillet er det ingen hester, men de massive gevinstene veier opp for dette.

Golden Mane

I dette spillet er det flere hester med. Den beste av dem alle er den med en gylden mane, siden dette er wild-symbolet i spillet. Det nest beste symbolet er hesteskoen, siden det er denne som vil gi deg bonusspillet. Hvis du får to bonus-symboler vil du få to free spins, og får du tre bonus-symboler vinner du seks free spins. Her er vinnersjansene dine enda større enn til vanlig, og dette er ikke kun fordi du får gratis spinn.

Under free spinnene dine vil du for hvert spinn få flere wild. Wild-symbolet vil erstatte et nytt symbol for hvert spinn, og hvis du får seks free spins vil du til slutt ha fem wild-symboler spinnende over hjulene. Dette kan gi deg svimlende store gevinster, på alle de ti gevinstlinjene i spillet. Maks utbetaling er nemlig 1500 kroner per linje, og dette får du fra fem wild på én rekke.

Privacy Policy